Netværk for dansk ostehåndværk

[fusion_builder_container background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”3_4″ last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]I Alperne og Sydeuropa har de en overdådighed af lokale og lækre oste, som vi falder i svime over på ferien.

I Danmark havde vi engang hundredvis af små unikke ostemejerier, der stort set forsvandt med industrialiseringen af mejeribruget. I stedet importerer vi udenlandsk specialost.

Projektet arbejder for at Danmark igen blive et mangfoldigt og rigt osteland. Vi skal genopfinde, nyfortolke og relancere danske oste. Visionen for projektet kommer fra mikrobryggerierne, som genskabte bryggerhåndværket, “ølsproget” og en lokal produktion og mangfoldighed af dansk øl. Med projektet vil vi støtte skabelsen af en lignende udvikling for dansk ost.

Projektperiode 2013-2015. Projektet modtog støtte fra GUDP.

Du kan læse mere i bogen “Dansk Ostehåndværk”, som du finder på denne side.[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_4″ last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_widget_area name=”avada-blog-sidebar” background_color=”” padding=”” class=”” id=””][/fusion_widget_area][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Leave a Reply

Your email address will not be published.