Local to Global Food Network

[fusion_builder_container background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_aspect_ratio=”16:9″ overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”3_4″ layout=”3_4″ last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=”” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Local to Global er et netværk af ejere/ledere i innovative virksomheder, der med liv og sjæl arbejder mod nye horisonter for fødevarekoncepter, oplevelser og kvalitet. Vi holder 4-5 møder årligt, hvor vi trækker på hinandens erfaringer, deler viden og tager aktuelle temaer op. Det ene møde har form af en studietur, hvor vi trendspotter steder som: London, Toronto, Italien, Berlin.

Møderne har en ekstern indleder med spidskompetence. Temaer der tidligere har været til debat er: Bestyrelsesarbejdet, kundedialog via sociale medier, beslutnings kompetence og handlekraft, Global Business Development,  design, refleksion over egen ledelse etc. ”Local to Global Food Network” arbejder med at skabe synergi mellem virksomheder, forretnings- og konceptudvikling, produktinnovation og internationalisering. Vi arbejder tæt sammen med bl.a. Danmarks Eksportråd og Dansk DesignCenter i bestræbelserne på at skabe det bedste for din virksomhed.

Netværket består af ejer/leder fra:

  • Mineslund
  • Ostebørsen
  • Herslev Bryghus
  • Fru Møllers Mølleri
  • SvMichelsen
  • Hansens Flødeis
  • Kalu
  • The Bagel Co
  • Viventes

Netværket Local to Global startede allerede i 2008 med støtte fra NaturErhverv, med det formål at øge innovations- og konkurrenceevnen for SMV fødevarevirksomheder på eksportmarkeder gennem et klyngesamarbejde. Netværket kører stadig videre – nu på kommercielle vilkår. Netværket er åbent, så hvis du er ejer/leder af en fødevarevirksomhed og gerne vil diskuter og dele viden om forretningsudvikling og ledelse,  så tag kontakt til Viventes, Henrik Sønksen, 30668660

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_4″ layout=”1_4″ last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=”” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_widget_area name=”avada-blog-sidebar” /][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Leave a Reply

Your email address will not be published.