101 Madoplevelser i Nordsjælland

Viventes er projektleder på udvikling af madoplevelser og oplevelsesøkonomiske forretningsmodeller for fødevareproducenter i Nordsjælland.

Visionen er at gøre Nordsjælland til en kulinarisk destination, hvor mad er motor for udvikling og jobskabelse. Madoplevelser skal blive et ”reason to go” ved at højne kvalitet og attraktivitet. I daglig tale kalder vi det ”101 Madoplevelser”, som en del af et større Region H støttet projekt.

Viventes vil i regi af Smag på Nordsjælland derfor de næste 2 år arbejde med udviklingen og formidlingen af madoplevelser i et oplevelsesøkonomisk perspektiv, med fokus på attraktivitet for lokale såvel som turismen, økonomisk værdiskabelse, vækst og lokale jobs.

Viventes er daglig projektleder på 101 Madoplevelser i Nordsjælland, som er en del af et større projekt “Øget vækst og beskæftigelse gennem fremme af fødevareerhvervet” med støtte fra Region Hovedstaden (ReVUS). Visionen er, at Greater Copenhagen skal blive forvandlet til en international madmetropol, hvilket skaber øget livskvalitet for borgerne og nye forretningsmuligheder inden for turisme og oplevelser for regionens landmænd, fiskere, fødevarevirksomheder, restauratører og kreative iværksættere.