OM VIVENTES

Viventes arbejder med grøn omstilling af fødevarevirksomheder ved at styrke innovationskapaciteten og ”kritisk masse” ved:

  • Netværk for innovation, ledelse, forretningsudvikling og omstilling
  • Strategisk sparring, bestyrelsesarbejde
  • Koble mindre virksomheder med forskning, poole ressourcer fra flere virksomheder
  • Fundraising til innovation af klimatiltag, produkter, koncepter
  • Organiserer og faciliterer konferencer, kurser, workshops mv
  • Studierejser og trendspotting i udlandet

Vi tilstræber at have et længere varigt samarbejde, hvor vi arbejder i virksomheden, så vi kommer til at kende hinanden.

Det er tanken der tæller, men det er handling, der giver forvandling.

Henrik Sønksen

HENRIK SØNKSEN,  er agronom og har gennem karrieren arbejdet med læring, organisations og forretningsudvikling inden for landbrug og fødevarer.

E-mail: soenksen@viventes.dk
Tlf:
+45 3066 8660

Lasse Solheim

LASSE SOLHEIM, er agronom og Master Adult Learning, arbejder med læring og udviklingsprojekter i fødevaresektoren i ind- og udlandet.

E-mail: solheim@viventes.dk
Tlf:
+45 2395 2151

Niels Kristian Sørensen, Ph.D. Dairy Science and Technology Niels har arbejdet med forskning, udvikling og innovation i tre store virksomheder inden for Food and Biotech  – Arla, Chr. Hansen og FMC

E-mail: Niels.kr.soerensen@hotmail.dk

Tlf: +45 40809930